OM JACOBS VIN & TAPAS

Velkommen til Jacobs vin & tapas, hvor personlig passion møder mad oplevelser. Jacob har fulgt sit hjerte ved at rejse ud i verdens konflikt områder og kombinerer det med kærlighed i mad verdenen.

Vores menukort er en hyldest til det enkle og autentiske, med fokus på kvalitet frem for kvantitet. Vi tilbyder en håndplukket samling af lækre spanske tapasretter og vine, der vil glæde dine smagsløg. Dette er ikke blot små spanske lækkerier, men en hyldest til Jacobs kulinariske eventyr.

Hos Jacob vin- og tapas er vores mål at give dig en mindeværdig og personlig oplevelse, hvor mad, drikke og samtale bliver til en glad aften.

Det søde personale er altid klar til at tage godt imod jer. Oplev jeres crema catalana blive flamberet ved bordet og hvis Jacob ikke er ude at rejse, fortæller han gerne om sine spændende og personlige historier fra Ukraine, Afrika og Mellemøsten. I kan blive her så længe det passer jer, så I kan nyde mad og drikke I jeres helt eget tempo.

Velkommen til vores kulinariske hjørne af verden, hvor Jacobs livshistorie og lidenskab for mad går op i en højere enhed.